Dance Alchemy & brunch

Delavnica, prosti ples in brunch.

Veselo druženje, ki kombinira ples in svobodno neverbalno izražanje ob dobri glasbi, pristno medčloveško komunikacijo in okusno hrano. Dobrodošli tudi naši otroci!

Kar doživljamo na plesišču, je to, kar postajamo kot ljudje. Zato je tako močno. Povezava, ljubezen in enost, ki jo čutimo, ko se predamo plesu, je način, da se prebudimo v kdo v resnici smo.

Dance Alchemy & Brunch je plesišče, odprto za vse, neglede na plesno predznanje ter starost in kreativni prostor za svobodno izmenjavo med različnimi plesnimi ekspresijami.

Je začasno vzpostavljena skupnost podobno mislečih ljudi, ki bi radi sprostili in dobili energijo tudi izven običajnega plesnega konteksta klubov, treningov, delavnic ali domače dnevne sobe. Zavetje bo ponudil tudi tistim, ki svoj gibalni izraz iščejo v mirovanju.

Dance Alchemy & Brunch
Dance Alchemy & Brunch

Goran vas bo ogrel na zabaven in “uplifting” način z enostavnimi igrami, mešanico Tai-Chija in Qi gonga, dinamično jogo in s kakšnim orodjem za improvizacijo. Sledi odprto plesišče ob svetli in globoki plesni glasbi iz vseh koncev sveta, ki vas bo popeljala na transformativno popotovanje znotraj sebe, kjer se lahko predaš in daš, ko strah pred neznanim izgine, ko zunanja ogledala postanejo notranja, ko začutiš ljubezen in hvaležnost za to da si, da si del narave, vesolja, trajba … 

Na koncu plesa vas bodo prizemljili in pobožali vašo dušo eni izmed naših glasbenih sodelavcev.  

Brazilski glasbenik Lucas Rubenich L. Nascimento z svojo zdravilno glasbo iz srca Amazonije, Mina Kunstelj ali Špela Leila Cvetko s svojim glasom in inštrumenti pobožata od znotraj in se dotakneta neizrekjiivega ter večnega ali Boris Magdalenc, ki z ritmi in glasom in prerije navibrira naše živalske moči. 

Sledi druženje ob brunchu, kjer nas bosta z okusi razvajala naša kuharja Klemen Košir ali Janez Štembergar.

Dance Alchemy & Brunch
Dance Alchemy & Brunch

Kaj drugi pravijo o Dance Achemy & Brunchu?

Dance Alchemy je enostavno to, kar sem iskala. Trenutek, ko se lahko predam. Ko strah pred neznanim več ne obstaja. Ko zunanja ogledala postanejo notranja. Ko začutiš ljubezen, ki premeža prostor. Hvaležnost, da lahko delim in sprejemam, kar mi je dano. Kmalu spet.

Sara

Bilo je čudovito! Totalni flow, super ogrevanje in povezovanje energij skupine, odličen izbor glasbe, svoboda, lahkotnost, visoke vibracije energij udeležencev! In za povrh angelski glas Lucasovega petja, zvok kitare, tibetanskih skledic ... Nebesa! Pa še okusen brunch na koncu! Škoda, da se to ne dogaja vsak teden! Hvala!!! 🤗💖👏Rosanda

Na Dance alchemy brunch-u si ti in je skupina, je glasba in je tišina. Na koncu ostane lupina, v njej vsebina, ki je nič ne izbriše, saj jo pišejo črke tvoje resnice.

Velesa

Prav to sem potrebovala: druženje v nedeljo dopoldne v miganju, dobro ogrevanje, da kdo skrbi (ne jaz :-)) za raznoliko super glasbo in njami hrano po tem. In tako se lahko prepustim. Spustim. Pustim, da stvari stečejo, se raztopijo odznojijo in odtečejo. Hvala vsem!

Irena

Delavnico sem doživela kot zelo prizemljeno in življenjsko, in kot varen prostor, kjer je bilo obilo možnosti za raziskovanje svojega duha. Prisotnost otrok pa je pripomogla, da sem pri tem ostala grounded in razposajena. Nalu pravi, da se je noro naplesal in našvical in da bi šel še:) Se vidimo 

Teja in Nalu 

Izjemno sem hvaležna za tako srčen, zabaven, energetsko močen, zdravilen in sproščen dogodek, ki vključuje čisto vse: zabavo, povezovanje, globoko sprostitev, miganje in ples. Zasidrala sem se v svojo moč in skozi ples izrazila lepoto svoje duše. Plesišče je bi poligon igrivosti, radosti in ljubezni za vse nas. Velik poklon.

Azra

To je bilo pa čisto presenečenje! Kombinacija tehnik dihanja, sproščanja, raztegovanja, odličen glasbeni izbor, kateremu si popolnoma prepuščen brez strukture, brez pravil. Kljub temu, da mi je pot tekel v oči, da so me kar skelele, so me spreletevali mravljinci po celem telesu skoraj ves čas - pretok energije je bil neverjeten. Klemnovi okusi na koncu so pa bili samo še pika na i. Neopisljiv občutek lahkotnosti in umirjenosti me je spremljal še cel dan in še naslednji.

Alja

Dance Alchemy & Brunch je prostor, kjer lahko brezskrbno in igrivo raziskuješ gib, zvoke v glasbi, procese v telesu, dražljaje, ki te premikajo, sam zase ali v interakciji z drugimi ljudmi ter opazuješ flow, ki teče skozte ter druge ljudi.

Daša

Super! Po dogodku pa sem dognal, da me je navdušilo ravno to, da so bili poleg otroci - zaradi njih nisem čutil meja, ki jih ponavadi dojemam v družbah, sestavljenih le iz odraslih ljudi. 

Matevž

Jaz in moja dva otroka (3 in 6 let) smo uživali na polno. Pregibali smo se, naplesali in spoznali čudovite nove ljudi. Zvečer sta otroka zaspala kot medvedka, jaz pa sem pol energije čakal na nove tedenske izzive. Top!

Anže

Na dogodek sem šla brez pričakovanj. Ples, kot ga predstavljajo na plesnih tečajih mi ni bil nikoli blizu. Takoj na začetku sem ugotovila, da mi tole zelo ustreza, bila sem navdušena, razmišljala sem, da bi bilo super, če bi obstajala možnost, da bi bil tak dogodek organiziran enkrat tedensko. Naslednjič zagotovo spet pridem

Vanja

Prav wuaw je blo! Prava mera vsega! Plesa, zabave, notranjega plesa, varnega okolja, dobrega vodstva, ritma, super družbe in njami hrane. :) Popoln paket. Hc Hc! Hvala.

Ajda

Dogodek vsebuje točno te stvari, ki me polnijo - gibanje, žmohtno glasbo, lepe ljudi, zvedavo otročad in na koncu sproščen klepet ob preprosti, a dobri papi. čisto in iskreno gibanje je dance alchemy, brez kakršnegakoli balasta. krasen družinsko prijateljski izlet enkrat na mesec : ))

Klemen

Ples je bil posebno doživetje, najbolj mi je bilo všeč, da smo začeli z vajami in dihanjem, kajti ta ritem sem potem prenesla v prosti ples in izkusila povsem nove dimenzije. Dinamika skupine je bila odlična, sproščeno in nadvse pozitivno vzdušje. Pridemo še!

Nina 

Meni je bilo dance brunch srečanje super, tako plemensko srečanje brez small talka, vsak član družine je bil sprejet, si lahko vzel nekaj zase, bil na svoj način prepleten z drugimi. Hvala, pridemo še. 

Katarina

V življenju sem pričela pogrešat spontanost, lahkotnost. Prežeta z vsakdanjimi kalupi, težko zdravstveno zgodbo iz preteklosti in oddaljena od sebe, sem nekako po naključju našla pot do vas, kjer sem se skozi ples ponovno začela povezovati s svojimi vsebinami. Lahkotnost je sledila, pa tudi kreativnost. Komaj čakam naslednjo seanso 🙂

Natalija

Delavnica je bila res osvobajajoča, popeljala me je v različne svetove in občutja… Prava pustolovčina, ki se je končala z odličnim kosilom.

Hvala vsem udeleženim za čudovito izkušnjo, otrokom hvala 

za odličen odmev igrivosti in smeha, ki nas je ves čas prijetno spremljal nekje v ozadju.

Črt

Dance Alchemy v Logatcu

Prispevek:  30

Dance Alchemy & Brunch v Ljubljani

Prispevek:  35€, otroci brezplačno

Avocado center

Stara cesta 21, 1370 Logatec

prijave na: sasa@avocado-center.si

Vija Vaja

Dolenjska cesta 43, 1000 Ljubljana

prijave na: goran@fichoinstitute.com

Pridi na Dance Alchemy & Brunch!

Obvezna predhodna prijava preko emaila

Dance Alchemy & Brunch
Dance Alchemy & Brunch

Lahko pa nas povabite, da izvedemo dogodek za vašo skupino ali na vaši lokaciji. Kontaktirajte nas!